Foredrag

Ligeså meget som jeg elsker at erhverve ny viden, elsker jeg at dele ud af den viden jeg besidder både for at inspirere samt at blive klogere igennem den dialog vidensdeling skaber. Dette forklarer hvorfor jeg I årevis har skrevet blogindlæg, lavet podcasts, samt ageret som både mentor, forfatter og foredragsholder.
Siden 2014 har jeg afholdt foredrag for både uddannelsesinstitutioner og virksomheder I forskellige sammenhænge. Nedenfor kan du læse om mine primære oplægsemner, som for I øvrigt altid tilpasses det pågældende publikum og leveres med kant og humør.

Tænk hvis I kunne øge produktiviteten I Jeres organisation med 5 %, 10 %, 20 % eller måske mere. Mit arbejde som optimeringskonsulent hos IIH Nordic har udmøntet sig I en yderst kontroversiel 4-dages arbejdsuge og mest interessant rekordhøje top- og bundlinjer. Er I 100 % effektive eller kan vi øge produktiviteten og nedbringe stress?

Elon Musk formår at drive tre milliard virksomheder og vil I nærmeste fremtid kolonisere Mars med de samme 24 timer, som du og jeg har at arbejde med. Det kunne mildt sagt tyde på, at vi andre også kan nå mere med vores tid, hvis vi ellers lærer at arbejde mere effektivt.

I gymnasiet arbejdede jeg 30 timer om ugen, startede to virksomheder, gik til flere forskellige sportsgrene og tog I byen hver weekend. Alligevel fik jeg et af Danmarks absolut højeste gennemsnit. Det blev senere til bogen, TOPSTUDENT, men hvilke læringsteknikker og strategier muliggjorde friheden?